![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdmRKtyY5n-9YIUxN7ZW2KJ8OLheugmu0DCpoyWPU-WzPIska_Zon-n8ud2Ajc1bVjT0cmA8aWg6-rjkIBgRkXguAqpiEq49zs_KyWhajeaTbl-fY-tZzUgfHFvDRBB1ZWgfo2XYKBrwg/s320/IMG_1531.jpg)
Reikės:
1 litro vandens;
100 ml cukraus;
100 ml vandens;
3 arbatos pakeliai (geriausia vaisinės);
4 gvazdikėliai;
vanilino žiupsnelis;
50 ml citrinos sulčių.
Cukrų pilti į puodą, užpilti ml vandens ir virti apie aštuonias minutes nemaišant.
Atskirame puode užvirinti litą vandens, dėti arbatos pakelius ir palikti, kad pritrauktų.
Į cukraus sirupą supilti arbatą, citrinos sultis. Užvirinti. Dėti vaniliną, gvazdikėlius. Pora minučių pavirti ir išjungti viryklę.
Skanaus. Labai skanus, saldžiai rūgštelėjes skonis su puikiu gvazdikėlių ir vanilino prieskoniu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą