Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2011 m. gruodžio 30 d., penktadienis

Kiaulienos suktinukai su rojaus obuoliukais



Reikės:
kiaulienos sprandinės pjaustytos kaip karbonadui (8 vnt);
8 vnt džiovintų rojaus obuoliukų;
druskos pagal skonį;
prieskonių mėgiamų;
džiuvėsių;
poros kiaušinių.

Mėsą išmušame su prieskoniais, druska.
Rojaus obuoliukus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome bent dešimt minučių. Tada juos išimame, jei yra sėklyčių, išrankiojame, bet pačių obuoliukų nesusmulkiname.
Į išmuštos mėsos gabaliuką, dedame rojaus obuoliuką, susukame. Taip padarome su visa mėsa.
Į lėkštę pilame džiuvėsius, į kitą mušąme du kiaušinius. Kiaušinius išplakame.
Imame vieną mėsos suktinuką, pamirkome į kiaušinį, į džiuvėsius, vėl į kiaušinį ir vėl į džiūvėsius. Ir dedame į įkaitintą keptuvę. Sudedame visus taip paruoštus suktinukus ir apkepame ant lėtos ugnies apie penkias minutes vis pavartant. Po to užpilame vandens, kad suktinukus apsemtų šiek tiek (kokį centimetrą arba šiek tiek mažiau). Beriame pagal skonį druskos, pomidorų padažo. Ir troškiname apie 10-15min. Vis pamaišome, kad padažas nepridegtų.
Patiekiant dedame į lėkštę suktinuką ir užpilame padažu.
Skanaus.
Labai skanu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą