![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8B3rYzDqh-Baip0psrytl5mr2T8wmXwWV4aYe031crO24aEMkLaZM8cePbMBqv-fJhXs82wVroIRnjJwDSSGkV2EqxQ3Y2l5xG9gg0aj2CRlKAOxKYRYFtyuIAer6B4jpe2PGupVuQIE/s320/IMG_1683.jpg)
Reikės:
morkų;
tiek kiek morkų - obuolių;
truputį saliero gumbo;
saujelė graikiškų riešutų;
citrinos sulčių pagal skonį;
1 v.š. medaus;
žiupsnelis druskos.
Morkas, obuolius ir saliero gumbą sutarkuojame burokine tarka. Riešutus šiek tiek sutraiškome ir beriame į daržoves. Skystą medų pilame ant daržovių, gardiname citrinos sultimis, druska. Išmaišome. Jei ko trūksta pagal skonį - pridedame.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą