![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZee06ug5dYPIf1O-ShFwFPBkza1T02Uu5y0ALcXxoAlawdsk9GcszgEpMS1ir_qcvG5_U5eRBl6w267_evYvDejSID7oEry49m732HUpyfWt9zcRqf9kpdv8C50Vdz38WNVhDSdgRuAI/s320/IMG_1684.jpg)
Reikės:
stiklinė pupelių;
morka;
svogūnas;
mėsos gabaliukas mažas;
saliero gumbo truputį;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių.
Pupeles išmirkome per naktį. Ryte užkaičiame vandenį, sudedame pupeles ir verdame. Keptuvėje pakepiname mėsą su prieskoniais ir druska. Dedame į šiek tiek suminkštėjusias pupeles. Sutarkuojame morką, saliero gumbą, supjaustome kubeliais svogūną ir apkepiname keptuvėje. Sudedame į pupeles. Gardiname prieskoniais, druska. Verdame kol išvirs.
Skani, lengva sriubytė.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą