Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2011 m. spalio 28 d., penktadienis

Ananasiniai ledai


Labai labai skanūs. Puikios konsistensijos.
Reikės:
200 ml riebios grietinėlės;
200 g jogurto (aš dėjau ananasinį);
skardinė skysčio kur būna sudėti konservuoti ananasai.

Grietinėlę išplakti iki standumo. Dėti į ją jogurtą ir supilti konservuotų ananasų skystį. Viską gerai išmaišyti. Jei trūksta saldumo, įdėkite cukraus pudros. Indą dėjau į šaldymo kamerą pusvalandžiui. O kai masė atvėso gerai, perdėjau į ledų aparatą.
Sudėjau į ledų vafliukus, į maišelį ir laikiau šaldiklyje. Nuotraukose mastosi ledai, katik pagaminti ir perdėti į vafliukus. Pastovėję šaldiklyje jie tapo kietesni, "parduotuvinių ledų kietumo".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą