![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjeLStYl7QLGP0tl1-n6WTCwiUEw1XOOPIgvhrxcYhmV_PajeaBgy_23ldsEaDvEiCQqY4AamwqIoxTkSxCn5QWB8sy4iqoq0wIP2SKl0Yl3_kW7iWSgIMF8EFBF1D7LZSKXUUk5ElwmFs/s320/IMG_1142.jpg)
Labai labai skanūs. Puikios konsistensijos.
Reikės:
200 ml riebios grietinėlės;
200 g jogurto (aš dėjau ananasinį);
skardinė skysčio kur būna sudėti konservuoti ananasai.
Grietinėlę išplakti iki standumo. Dėti į ją jogurtą ir supilti konservuotų ananasų skystį. Viską gerai išmaišyti. Jei trūksta saldumo, įdėkite cukraus pudros. Indą dėjau į šaldymo kamerą pusvalandžiui. O kai masė atvėso gerai, perdėjau į ledų aparatą.
Sudėjau į ledų vafliukus, į maišelį ir laikiau šaldiklyje. Nuotraukose mastosi ledai, katik pagaminti ir perdėti į vafliukus. Pastovėję šaldiklyje jie tapo kietesni, "parduotuvinių ledų kietumo".
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiI6VfK8cVGh4Zhs1RpIOuvOIGRPoV8xnBP7jr4JariIKm3w6SmlOO-sIe29jyOD-54a6h5Tvrh8yZBeAaqV6bPf1KltS0p13HNpi0ZZZZpbTyVbXk2dcq0MrggVo7YWhWWxrxDFDd0G4/s320/IMG_1144.jpg)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą