![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdxXEh_vbKPiScEsb29ofAZHSTZzBfPc1A6xgf-WJH70n3p9c1fVVqKBoCetm42dKhWHF2Ma4hAQE_IKISQfOzDnPZItGQ956_OCO8lJLEg-oR0I7jv00c3oLm31qaHw87alfvYuEUlvI/s320/IMG_0991.jpg)
Reikės:
apie 400g miltų;
1 kiaušinis;
1 st. vandens;
2 v. š. aliejaus.
Iš visų produktų užsiminkykite tešlą. Ji turi nelipti prie rankų. Ją plonai iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais. Dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite keletą minučių nuo užvirimo. Patiekite su mėgiamu padažu, grietine.
Skanu. Paprasta, bet tikrai ne prasta.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą