Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2011 m. spalio 28 d., penktadienis

Apkepėlė su dešrelėmis



Reikės:
300 g kopūsto;
0,5 kg dešrelių;
pagal norimą ir mėgiamą kiekį bulvių;
3 v.š. pomidorų padažo.

Kopūstą supjaustyti kaip mišrainei (susmulkinti), dėti į puodą, įpilti šiek tiek vandens, dėti pomidorų padažą, druską ir troškinti kol suminkštės.
Bulves išverdame ir su pienu sugrūdame bulvių košę.
Į indą (gražu dėti į nedidelius porcijinius kepimui skirtus indelius) dėti dešrelių, kopūstų ir bulvių košės. Kopūstus šiek tiek apdenkite bulvių koše, kad labai nesuskrustų kepdami.
Kepkite: jei dešrelės rūkytos ar nėra žalios, užtenka kepti apie 20-25min., jei dešrelės žalios, iš mėsos, kepame apie 35min. 190C

Labai skanu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą