![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbAvvMkTh-tuzT6v_bRsFvhMJAnfasdzYwPxqJwvkXYdk-Msf1F5brwB0xSWCUwtXSC5LnQgSOpdfpSdBNEPGvf7jsGET8kl2jxgeQUQKMNhqv7XQdj6kakUwJtwOw61IFKRogfefQ7g4/s320/IMG_1032.jpg)
Reikės:
200 g. sviesto
1 stiklinė cukraus pudros;
1 kiaušinis;
2-3 stiklinės kvietinių miltų;
2 stiklinės kukurūzų miltų;
1 a. šaukštelio kepimo miltelių;
1/2 a. šaukštelio druskos.
Sviestą supjaustykite gabaliukais, pilkite į jį miltus ir paminkykite tešlą. Muškite kiaušinį, dėkite cukraus pudrą, kepimo miltelius, druską ir suminkykite tešlą. Jei tešla labai lipni, pridėkite kvietinių miltų. Suvyniokite tešlą į plėvelę ir įdėkite valandai į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos formuokite sausainukus (rutuliukus arba pailgus) ir kepkite orkaitėje apie 20min 190C kol gražiai pagels.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgb1fvoWqXFBudbvlkz-idTlP9O4_tL7VxqzWyUjRL9kw5FPFfLVE77Q3-bvSW4lYpfsGmixF2gGSWBsQhieab3UddiDjY66ibvkuYVL9K1q-Ej1JnQw22W9AkXImVybe9F3TVWDo30K64/s320/IMG_1033.jpg)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą