![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgu_EmbXYViDFtzBsR42gmoqXD8U09vWakSd44FTba3Ejow9IlzUxAQlL9InM7D0qgzB7YsaO_4cxo719nPyxydAVKRdyKX5seTjJTV-n_YC7e1Guqz9LQKe6NlRLa4GHwrbzWa-vsOR94/s320/IMG_1120.jpg)
Reikės:
1 pakelis varškės (200g);
1 didelis kiaušinis arba du mažesni;
didelis obuolys;
moliūgo tiek, kiek obuolio;
50 g cukraus;
0,5 a.š. sodos;
1 v.š. grietinės;
120-130g g miltų.
Į dubenį dėti varškę, mušti kiaušinius, berti cukrų r gerai išplakti. Dėti sodą ir grietinę, išplakti. Obuolį ir moliūga nulupti, išpjaustyti sėklas, supjaustyti kubeliais ir dėti virti kol suminkštės. Tada sutrinti grūstuve į tyrę. Dėti į varškės masę ir išmaišyti. Dėti miltus. Tešla turi gautis kaip tiršta grietinė. Kepti su trupučiu aliejaus.
Labai skanučiai varškėčiai.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi69j-Ec2GvWUcoBaKrbca6_X7MALOfguPbqsh7DgPq6SpD_04sZowAU5rn0vmQmDa1BcU0sQqpg6LlUH-NwtuawXt_ND2lOCbKBfxUuUoL2YjaeLKfj5SJE-28Zh2sbM96Tiz9Xad-wck/s320/IMG_1121.jpg)
Vertas dėmesio receptas! Tingėjau eit į parduotuvę pirkt moliūgo, tai įdėjau cukinijos likučius, manau nepadagino skonio.
AtsakytiPanaikintiManyčiau, kad ir cukinija tiko. Svarbiausia, Jums buvo skanu :-) Manoji dabar labai mėgsta varškės patiekalus, tad tenka visaip improvizuoti :-) Manau, pabandysiu ir aš kada su cukinija.
AtsakytiPanaikinti