![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimG1aS4MIHhf9eLLc7v_Yk0n5Nn6FLzzofjie5_43aAH4W_4KJG49HEcmr1XDQRQI48r5CmvAWBdhU8a56M9uYZM1yHKI-EgPwlToIUN2Po2Q9w0rFkf03ClASgA3IaykoHSDm7krAWe0/s320/IMG_1174.jpg)
Reikės:
3 st. šilto pieno;
3 kiaušiniai, kambario temperatūros;
1/4 st. cukraus;
1/4 st. ištirpinto sviesto;
2 1/3 st. miltų;
1/2 a. š. druskos;
1/2 st. karšto vandens (jei trūksta iki skystos tešlos, vandens pilame šiek tiek daugiau)
Kiaušinius išsukti su cukrumi, supilti pieną, tirpintą sviestą, druską. Supilti miltus. Palikti pastovėti 20-30min. Prieš kepimą įmaišyti karšto vandens. Karšto vandens pilti tiek kokio plonumo norime blynų. Aš dariau labai skystą tešlą, nes kepiau plonyčius lietinius. Labai skanūs minkštučiai lietiniai.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjCEZ20rCGi1IqCvStyHEgazBZySsUIo_Ji4U-PSAWopEcXbPvN9aiECbhhi8xXebG1aEPMiQLZCeundy99JANTyjx4XO_aIQuYoU6TyU4bIFQSVJARl6mVhV800VqbYQR0x50EjHpOSc/s320/IMG_1173.jpg)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą