Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2011 m. spalio 30 d., sekmadienis

Lietiniai



Reikės:
3 st. šilto pieno;
3 kiaušiniai, kambario temperatūros;
1/4 st. cukraus;
1/4 st. ištirpinto sviesto;
2 1/3 st. miltų;
1/2 a. š. druskos;
1/2 st. karšto vandens (jei trūksta iki skystos tešlos, vandens pilame šiek tiek daugiau)

Kiaušinius išsukti su cukrumi, supilti pieną, tirpintą sviestą, druską. Supilti miltus. Palikti pastovėti 20-30min. Prieš kepimą įmaišyti karšto vandens. Karšto vandens pilti tiek kokio plonumo norime blynų. Aš dariau labai skystą tešlą, nes kepiau plonyčius lietinius. Labai skanūs minkštučiai lietiniai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą