![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimFPxqmUnvngUGxU7nz_hl1YdeA8brgXqKhWRIpdXxKIGLK2BoLJlbD9InfzITu30qEkriPzKK8ZwQXZPVJ3EAHUA6Z4jCZkbtKBsym1hV2vszfdC19JpH8khHVacJc1IVD-Kkzl5y3ew/s320/IMG_1010.jpg)
Reikės:
60 g sviesto;
100 g cukraus;
2 kiaušiniai;
70 g maltų riešutų;
2 v. šaukštai aguonų;
0,5 citrinų žievelės ir sultys;
100 g miltų.
Išsukti sviestą su cukrumi, įmušti kiaušinius, dėti miltus, aguonas, citrinų žievelę, sultis bei maltus riešutus. Tešlą gerai išmaišyti ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą