![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcgDAGfk6hrgO68Va1UjdaKVzq14gUkmu1BmcmbJhv2TMievVlTGBa1CkH0h2yZNXyqxyf-hPuTSp1SP4q7A42vE5JlwF5nQH7bGKCw4F0T_aVKuGqMIE_aWrgsbcyW0yfMFBuDbVIijk/s320/IMG_1039.jpg)
Reikės:
pakelis makaronų kriauklių (250g);
500g maltos mėsos;
1 kiaušinio;
pora saujų miltų;
mėgiamų prieskonių;
druskos pagal skonį.
Į maltą mėsą mušti kiaušinį, dėti druskos, prieskonių, miltų ir išminkyti. Mėsa turi nebūti skysta. Jei trūksta, įdėkite dar miltų.
Paruošta mėsa prikimškite makaronus kriaukles ir dėkite į verdantį vandenį apie 20min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą