![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjOe-czkNfMdGno47yGB-M-SFojDz6zkI_QprkytavXpRkadyrbgT5yvTzq6Bskc3S5MRajsWiMmjsYzepD6CnQHK-hFLVg6wHH4lDrC3HGRdlk9Is5kdruFfI4anRPoxXlAeCa8ahHoOA/s320/IMG_1060.jpg)
Reikės:
Tešlai:
250 g varškės,
150 g sviesto,
1 a. š. kepimo miltelių,
0,5 a. š. cukraus,
1 kiaušinis,
1,5 stiklinės miltų
Įdarui:
150 g ferm. sūrio
1 kiaušinis
1 v. š. grietinės
2-3 smulkiai sukapotos skiltelės česnako
Varškę sumaišyti su išlydytu sviestu. Įdėti kepimo miltelių, cukrų, įmušti kiaušinį, įberti miltus ir išminkyti tešlą. Įdaras: ferm. sūrį stambiai sutarkuoti, įmušti kiaušinį, įdėti grietinę ir česnakus, viską gerai išmaišyti.
Tešlą padalinti į 2 dalis. Viena dalimi iškloti skardos dugną, kraštus pakelti ir prispausti. Sudėti įdarą, uždengti antra iškočiota dalimi. Viršų subadyti šakute, aptepti išplaktu kiaušiniu ir kepti 40-45 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą