Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. kovo 12 d., šeštadienis
Varškės trupiniuotis
Reikės:
tešlai : 200g sviesto;
0,5 stiklines cukraus;
vanilinis cukrus;
2 stiklines miltų.
Įdarui :
0,4 kg varškės;
0,5 stiklinės cukraus;
2 kiausiniai.
Tešla : sviestą sutarkuojame, įdedame cukraus, miltų ir vanilinio cukraus. Viską sumaišome, gaunasi biri mase.
Įdarui sumaišome varškę, cukrų ir kiaušinius.
Į kepimo formą pusę tešlos trupinių paskleisti, dėti įdarą ir ant viršaus paskleisti likusius tešlos trupinius. Kepti apie pusvalandį 180C.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą