Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. rugpjūčio 23 d., antradienis
Netikras zuikis
Reikės:
500g maltos mėsos;
2 st. virtų avižinių dribsnių;
1 kiaušinio;
mėgiamų prieskonių;
1 sauja miltų;
dvi didesnės virtos morkos;
150g sūrio.
Į maltą mėsą sudėti virtus avižinius dribsnius, mušti kiaušinį, dėti prieskonius, miltus ir gerai išminkyti. Pusę masės kloti į kepimo formą ir gerai suploti prie kraštų.
Virtas morkas supjaustytas kubeliais, sūrį supjaustyti kubeliais tai pat. Dėti šią masę ant maltos mėsos masės, gražiai išlyginti. Iš likusio faršo suformuoti kepinio viršų (gražiai apdėti įdarą, kad nesimatytų jo). Kepti orkaitėje apie 40min 190C.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą