Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2015 m. rugpjūčio 2 d., sekmadienis

Varškėčiai su Rududu

Labai labai paprasti, tačiau visiškai kitokios tešlos.
Tešlai reikės:

250 g rikotos varškės (galima ir bet kokios kitos);
manų kruopų (tiek, kad tešla būtų minkoma, tik ne per kieta);
galima į tešlą įdėti dar šaukštelį cukraus.

Įdarui:
Rududu



Apvoliojimui:
1 kiaušinis;
100 ml pieno;
džiuvesėlių.

Varškę maišome su cukrumi ir dedame vis po truputį manų kruopas, kol tešla pasidaro minkoma ir minkšta.
Imame po tešlos gabaliuką, formuojame blynelį, dedame šaukštelį Rududu ir susukame tarsi cepeliną.

Aš tokius varškėčius mirkiau kiaušinio ir pieno plakinyje, džiuvėsiuose, vėl kiaušinio ir pieno plakinyje ir vėl džiuvėsiuose. Kepame aliejuje kol gražiai apskrunda.

Skanaus.

Varškėčiai iš tiesų labai skanūs, labai greitai pagaminami. Įdarą galime dėti kokį tik sugalvojame - nuo saldžių iki pikantiškų.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą