Reikės:
1 batono;
Įdarui:
200 g krabų lazdelių;
150 g sūrio;
5 vnt virtų kiaušinių;
pagal skonį druskos;
apie 4 v.š. majonezo (jei masė labai sausa, tai majonezo įdėkite dar).
Batoną įpjauname išilgai iš vidinės pusės ir gražiai išgremžiame minkštimą.
Krabų lazdeles, virtus kiaušinius, sūrį sutarkuojame burokine tarka. Dedame druskos, majonezo ir išmaišome. Atsargiai prikemšame įdaru batoną ir susukame standžiai su folija. Aš dar aprišau siūlu tarsi vyniotinį (vaikas sakė, kaip dešra atrodo). Paliekame bent dvylikai valandų šaldytuve, po to gražiai supjaustome riekelėmis. Skanaus.
Mano pastebėjimas (ir visų ragavusiųjų): įdaro ryškiai per daug. Kitą kartą iš batono tiek daug neišgremšiu, o įdarą dėsiu per pus mažiau.
Receptas iš: http://tangosuhelena.blogspot.com/
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą