Reikės:
0,5 l pieno;
300 ml vandens;
2 kiaušiniai;
2 v.š. aliejaus;
žiupsnelis druskos;
miltų, kad tešla būtų skysta.
Įdarui:
350g kiaulienos virto kumpio;
2 vnt. virtų saliero kotelių;
vidutinio dydžio svogūnas (arba du mažesni);
pagal skonį druskos;
2 v.š. majonezo.
Padažas:
2 kiaušiniai;
2 v.š. grietinės;
žiupsnelis druskos;
žiupsnelis krapų.
Iškepame lietinius.
Įdarui: virtą kumpį, virtus salierus ir svogūną sumalame mėsmale. Dedame druskos, majonezo ir gerai išmaišome.
Padažas: grietinę, kiaušinius, smulkintus krapus ir druską gerai išmaišome.
Dedame įdarą į lietinius. Lietinius sudedame į kepimo skardą, užpilame padažu ir dedame į įkaitintą orkaitę 20-30min 180C kol gražiai apkeps.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą