Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2015 m. kovo 10 d., antradienis

Maskarponės saldainiai

Nerealūs. Nuostabūs. Minkšti minkšti ir tirpstantys burnoje.

Reikės:
100 g pieniško šokolado;
50 g kokoso sviesto;
150 g maskarponės.

Saldainiukų apvoliojimui naudojau cukraus pudrą.
Taigi, dedame į mažą puodą kokosų sviestą ir sulaužytą šokoladą. Kaitiname kol masė taps vientisa. Atvėsiname. Sudedame maskarponę, gerai išmaišome ir paliekame šaldytuve keltui valandų, kad masė sukietėtų.
Iš kietos masės drėgnomis rankomis (aš rankas pasitepdavau kokosų sviestu) formuojame graikinio riešuto dydžio rutuliukus, apvoliojame cukraus pudroje. Laikome šaldytuve. Formuojant rutuliukus masė greitai tirpsta, tad neišsigąskite. Viskas gerai.
Skanaus.

Foto nebus, šį kartą nenufotografavau. Bet gaminsiu dar tikrai ir nuotrauką įkelsiu.
Receptas iš: http://www.15min.lt/ji24/receptas/maskarpones-saldainiai-1064

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą