Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. gegužės 31 d., antradienis
Maltos mėsos ir kopūstų troškinys
Reikės:
250g kopūsto;
500g maltos mėsos;
1 svogūno;
3 v. š. pomidorų padažo;
druskos;
prieskonių.
Maltą mėsą pasūdykite, sudėkite prieskonius, išminkykite ir apkepkite keptuvėje kartu su kubeliais pjaustytu svogūnu. Kopūstą smulkiai supjaustykite. Į verdantį vandenį sudėkte maltą mėsą su svogūnu, kopūstą. Troškinkite kol išsitroškins. Pabaigoje nupilkite skysčio perteklių (skysčio turi likti vos vos), dėkite tris šaukštus pomidorų padažo ir išmaišykite. Truputį pakaitinkite ir viskas. Skanaus.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą