Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. gegužės 24 d., antradienis
Tinginio balandėliai
Reikės:
500g maltos mėsos;
per pus mažiau kopūstų negu mėsos;
1 kiaušinio;
druskos;
prieskonių;
dviejų saujų miltų.
Į maltą mėsą dėkite burokine tarka sutarkuotą kopūstą, kiaušinį, druskos, prieskonių. Išminkykite. Dėkite pora saujų miltų (jeigu tešla labai biri, miltų įdėkite daugiau). Keptuvėje apkepkite kotletus, po to dėkite į puode užvirusį vandenį ir troškinkite. Padažą, kur troškinosi kotletai, sutištinkite miltais (puodelyje vandens ištirpinkite miltus, po to įmaišykite į verdantį padažą).
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą