Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2013 m. balandžio 15 d., pirmadienis

Ryžių apkepas su varške


1/2 st. ryžių
3/4 st. vandens
1 st. pieno
250 g varškės
1 v.š. razinų
1 v.š. cukraus
2 kiaušiniai
1 v.š. grietinės
sviesto, kepimo indui sutepti
džiūvėsėlių, kepimo indui pabarstyti

Išvirti tirštą pienišką ryžių košę. Į atvėsusią košę sudėti ištrintą su cukrumi vieną kiaušinį, varškę, razinas. Kepimo indą ištepti sviestu, išbarstyti džiūvėsėliais ir sudėti ryžių-varškės masę. Viršų aptepti kiaušiniu, išplaktu su grietine. Kepti 200°C apie 20 minučių.
Pastabos: stiklinė (st.) – 250 ml

Receptas iš interneto platumų :-)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą