Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis
Melionų pyragas
Reikės:
400 g meliono;
2 kiaušiniai;
1 stiklinė cukraus;
250 g miltų;
1,5 a.š. kepimo miltelių;
70 g aliejaus.
Melioną sutarkuojame burokine tarka, sultis nuspaudžiame rankomis. Į melionų masę dedame kiaušinius, cukrų, aliejų ir išmaišome. Dedame kepimo miltelius, miltus. Išmaišome. Tešla gaunasi grietinės tirštumo. Dedame į riebalais pateptą kepimo formą ir dedame į įkaitintą 180C orkaitę ir kepame 30min.
Skanus, gaivus pyragas, švelniai jaučiamas melionas.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą