Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. lapkričio 5 d., šeštadienis
Varškėčiai su moliūgu
Reikės:
pakelio varškės (200g);
1 kiaušinio;
2 v.š. cukraus;
žiupsnelio druskos;
100g moliūgo;
miltų, kad tešla būtų kietoka (apie pora stiklinių).
Į varškę mušame kiaušinį, dedame cukrų, druską ir išmaišome. Moliūgą sutarkuojame smulkesne negu burokine tarka (bet ne ta, kur kugeliui), nusunkiame skystį ir dedame moliūgus į varškės masę. Išmaišome. Pilame miltus. Jei moliūgas labai vandeningas, miltų reikės daugiau. Bet tešla turi gautis tokia, kad padarytas kukuliukas tarp rankų laikytų formą. Nors tešla ir limpanti, bet kukuliukus formuojame su drėgnomis rankomis. Verdame apie 6 min. Skanaus.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą