Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Kvietinių kruopų košė su varške



Reikės:
650 ml vandens;
150 ml kvietinių kruopų;
200 g varškės;
250 ml pieno;
žiupsnelis druskos.

Į vandenį sudėti kruopas ir virti kol vanduo nugaruos. Tada supilti pieną ir virti kol visiškai kruopos išvirs. Jei norisi skystesnės košės, pilkite dar pieno. Pasūdykite. Sudėkite varškę ir gerai maišykite, kad varškė gražiai pasiskirstytų po košę. Užvirinkite. Išjunkite viryklę ir palikite penkioms minutėms išbrinkti.
Patiekiant įdėkite uogienės.
Skanaus.

1 komentaras:

  1. I kvietiniu kruopu koses sudeti kvietines kruopos neieina>? Nieko nesupratau......

    AtsakytiPanaikinti