Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis
Dangiški putėsiai
Reikės:
200 g riebios grietinėlės ();
260 g vandens;
40 g citrinos sulčių (naudojau žaliąją citriną);
pagal skonį cukraus;
3 a.š. želatinos.
Citrinos sultis užpilti verdančiu vandeniu, dėti cukrų, želatiną ir išmaišyti kol želatina ištirps. Jei reikia, skystį dar pašildyti. Jei trūksta cukraus, įdėkite dar. Padėkite vėsiai, kad atvėstų.
Grietinėlę išplakti iki standumo. Supilti į ją cirinos masę ir gerai išmaišyti. Supilstyti į taures ir dėti į šaldytuvą geriausia per naktį.
Labai skanu, sladžiarūgštu, gaunasi lengvas, purus kremas, išlaikantis savo formą.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą