Reikės:
280 g šokoladukų "Mars" (keturi šokoladai dideli);
60 g sviesto;
120 g pūstų ryžių (naudojau OHO pūstus sausų pusryčių ryžius, baltus).
Šokoladukus supjaustome peiliu, dedame į puodą. Kartu sudedame sviestą. Ant lėtos ugnies viską ištirpiname iki vienalytės gražios masės, panašios konsistencija ir spalva į Nutela kremą. Nepamirštame nuolat maišyti. Kai masė tampa vienalytė, išjungiame viryklę, sudedame pūstus ryžius, išmaišome ir formuojame tinginį kokios tik norime formos. Aš suformavau torto formą. Gerai suspaudžiau ir padėjau į šaldytuvą. Už trejeto valandų viskas buvo sustingę.
Labai skanu.
Receptas rastas internete, tik vėl nepasižymėjau kur, nes radau senuose užrašuose.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą