Reikės:
apie 1 kg bulvių;
pieno tiek, kad bulvių košė gautųsi norimo tirštumo;
druskos pagal skonį;
200 g pievagrybių;
nemažas svogūnas;
nedidelis pundelis špinatų.
apie 1 kg bulvių;
pieno tiek, kad bulvių košė gautųsi norimo tirštumo;
druskos pagal skonį;
200 g pievagrybių;
nemažas svogūnas;
nedidelis pundelis špinatų.
Nuskustas bulves išverdame pasūdytame vandenyje, pilame po truputį pieną ir sutriname.
Atskiroje keptuvėje pakepiname kubeliais pjaustytą svogūną su trupučiu aliejaus. Svogūnui suminkštėjus dedame pjaustytus pievagrybius ir keletą minučių pakepiname. Tada dedame smulkiai pjaustytus špinatus ir minutę pakepiname. Visą masę dedameį bulvių košę, išmaišome ir skanaus.
Labai patiko.
Atskiroje keptuvėje pakepiname kubeliais pjaustytą svogūną su trupučiu aliejaus. Svogūnui suminkštėjus dedame pjaustytus pievagrybius ir keletą minučių pakepiname. Tada dedame smulkiai pjaustytus špinatus ir minutę pakepiname. Visą masę dedameį bulvių košę, išmaišome ir skanaus.
Labai patiko.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą