Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2015 m. vasario 2 d., pirmadienis

Traški vištiena

Reikės:
1 vištos krūtinėlė;
pusė indelio konservuotų ananasų;
1 nemaža morka;
1 paprika;
1 svogūnas;
1 kiaušinis;
pora česnako skiltelių;
3-4 v.š. pomidorų padažo;
1-2 v.š. medaus (naudojau dirbtinį medų);
mėgiami prieskoniai;
druskos pagal skonį;
1-2 v.š. acto.

Mėsą supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius, išmaišome. Mušame kiaušinį, pamaišome ir beriame krakmolo tiek, kad kiekvienas vištienos gabaliukas apliptų krakmolu. Mėsą iškepame keptuvėje. Morką supjaustome juostelėmis, dedame kepti su trupučiu aliejaus. Po keleto minučių dėti kubeliais pjaustytą svogūną, pakepti keletą minučių. Tada dėti šiaudeliais pjaustytą papriką, pakepti. Dėti konservuotų ananasų kubelius, pomidorų padažą, įspausti česnaką. Išmaišyti. Pilti actą, medų. Jeigu trūksta, dedame druskos. Galima įpilti dar skysčio nuo konservuotų ananasų. Sumaišyti viską su kepta vištiena, pakaitinti kol viskas sušils. Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą