Reikės:
"Biskvitams":
sausainių "Gaidelis".
Kremui:
250 g maskarponės;
420 ml riebios grietinėlės;
grietinėlės standiklio pakelis;
cukraus pagal skonį;
citrinos sulčių pagal skonį.
Grietinėlę išplakame iki standumo, dedame standiklį ir išplakame, po to sudedame maskarponę, cukrų, citrinos sultis ir gerai išplakame.
Pyrago formą išklojame folija. Dedame sausainius (aš kiekvieną sausainį dar trumpai merkiau į pieną). Ant sausainių pilame sluoksnį kremo, po to vėl dedame mirkytus sausainius, vėl kremas, vėl sausainiai ir vėl kremas.
Dedame į šaldytuvą geriausia bet pusei dienos arba dar ilgiau, kad sausainiai kuo daugiau suminkštėtų ir prisigertų kremo.
Pyragas labai skanus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą