Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2010 m. lapkričio 27 d., šeštadienis
Troškinti kotletai su kopūstais
Reikės:
Paruošto kaip kotletams faršo;
Kopūstų mišrainės (naudojau marinuotą kopūstų mišrainę žiemai, kuri aprašyta konservavimo skyriuje);
išvirtų ryžių (pusę faršo masės);
manų kruopų.
Užkaičiame vandenį puode, dedame druskos. Į paruoštą kotletų masę (su kiaušiniu, prieskoniais, druska), dedame išvirtų ryžių, išminkome. Dedame manų kruopų kol masė bus pakankamai tinkama formuoti kotletus. Juos apkepame keptuvėje.
Į puode užvirusį vandenį dedame kopūstų mišrainę, apkeptus kotletus ir troškiname ant lengvos ugnies kol mėsa išvirs. Tada nusunkiame skystį.
Gaunasi puikus patiekalas - iškart su garnyru.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą