Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2010 m. lapkričio 21 d., sekmadienis
Vištienos kulšelės marinuotos su obuolių uogiene
Reikės:
vištienos kulšelių (aš ėmiau 10 vnt.);
žiupsnelio druskos;
kitų mėgiamų prieskonių;
poros šaukštų saldžios obuolių uogienės.
Kulšeles nuplauti, apibarstyti druska ir kitais mėgiamais prieskoniais. Tada sudėti obuolių uogienę ir įtrinti kiekvieną kulšelę ja. Palikti bent valandai marinuotis šaldytuve.
Kepti orkaitėje 190C apie pusvalandį, arba kol gražiai apskrus.
Gaunasi švelnaus salstelėjusio skonio vištiena. Labai skanu... :-)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą