Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. balandžio 5 d., antradienis
Tarybinis guliašas
Receptuką radau štai čia: ir dariau šiek tiek pagal save.
Reikės:
600 gr. mėsos (naudojau kiaulienos kumpį)
2 morkos;
2 svogūnai;
2 rauginti agurkėliai;
prieskoniai;
grietinė, pomidorų padažas.
Mėsą supjausčiau juostelėmis, ištryniau prieskoniais, dėjau pomidorų padažo pora šaukštų ir palikau marinuotis kažkur valandai. Tada ją apkepiau keptuvėje.
Puode užvirinau vandens, sudėjau į jį apkepintą mėsą ir ant silpnos ugnies troškinau. Supjausčiau morkas ir svogūnus žiedeliais, apkepiau keptuvėje ir sudėjau į puodą kur troškinosi mėsa. Kai morkos suminkštėjoo, dėjau šaukštą grietinės, išmaičiau, pagal skonį dėjau prieskonių, druskos. Atskirame puodelyje pripyliau vandens, jame išmaišiau pora šaukštų miltų ir maišydama supyliau į mėsą. Padažas sutirštėjo. Tada sudėjau tarkuotus agurkėlius, užvirinau ir išjungiau. Skanaus.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą