Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2013 m. kovo 13 d., trečiadienis

Burokėlių troškinys

Reikės:
2 burokėliai (vidutinio dydžio);
500 g maltos kiaulienos;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių;
du svogūnai;
3 v.š. grietinės

Mėsą kartu su prieskoniais apkepiname keptuvėje, kad mėsa taptų biri. Dedame tarkuotus burokėlius, kubeliais pjaustytus svogūnus ir dar šiek tiek pakepiname. Puode užvirus vandenį sudedame keptuvės turinį ir troškiname ant lėtos ugnies apie 20 - 25min
Kai burokėliai suminkštėja, jeigu skysčio yra labai daug - jį nupilame. Paliekame apie puodelį skysčio. Dedame tris šaukštus grietinės, išmaišome. Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą