Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2013 m. kovo 5 d., antradienis

Kalakutienos troškinys

Reikės:
0,5 kg kalakutų šlaunelių mėsos (arba vištienos);
2 morkos;
100g grietinės;
druskos pagal skonį;

Mėsą supjaustome stambiais kubeliais. Įtriname prieskoniais, druska. Paliekame bent valandai marinuotis.
Po to mėsą apkepiname keptuvėje. Puode užverdame vandenį (nedaug, kad mėsa tik būtų apsemta). Morkas sutarkuojame ir pakepiname trumpai keptuvėje. Sudedame morkas į mėsos troškinį. Verdame kol mėsą išvirs (priklausomai nuo to, kokio stambumo mėsą supjaustėte). Kai mėsa išvirė, dedame grietinės, jei reikia, dar pasūdome, užverdame ir išjungiame viryklę. Skanaus.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą