Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2013 m. lapkričio 14 d., ketvirtadienis

Koldūnai "Sraigės" iš varškinės tešlos

Reikės:
200 g varškės;
1 kiaušinis;
1 a.š. kepimo miltelių;
žiupsnelis druskos;
miltų, kad tešla taptų kočiojama.

Įdarui:
250 g maltos mėsos;
1 svogūnas;
1 nedidukė morka;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių;
petražolių.

Tešlai viską sumaišome ir iškočiojame stačiakampio formos blyną.
Įdarui: maltą mėsą sumaišome su tarkuotu svogūnu, tarkuota morka, smulkiai pjaustytomis petražolėmis, druska ir prieskoniais.
Faršu apklojame tešlos stačiakampį ir susukame ritinėlį. Supjaustome riekelėmis (aš pjausčiau kažkur per tris pirštus storio). Keptuvėje riekeles apkepiname iš tų pusių, kur matosi faršas. tada užpilame verdančiu vandeniu ir troškiname apie 25 min. Jei reikia - skystį pasūdome.
Aš padažo nei tirštinau, nei balinau, tiesiog gavosi toks skanus sultinys su koldūnais.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą