Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2014 m. sausio 2 d., ketvirtadienis

Kepta duona

Reikės:
duonos (naudojau šviesią);
aliejaus kepimui;


Padažui:
fermentinio sūrio;
majonezo.


Duoną supjaustome išilgai ir kepame aliejuje kol apskrus. Aliejaus pilu į keptuvę nemažai, duona aliejuje vos ne plaukioja. Pakepinu vieną pusę, po to kitą. Išimtus duonos gabaliukus sudedu ant popierinių servetėlių, kad riebalai nuvarvėtų.
Tada duoną sudedu į indą sluoksniuodama su sūriu ir majonezu (dedu duonos, užbarstau tarkuotu sūriu, uždedu labai nedaug majonezo, gal arbatinį šaukštelį, tada dedu vėl duonos, vėl sūrio, vėl majonezo). Sluoksniuojame kol baigiasi duona. Tada trumpam dedame į mikrobangę kol išsilydys sūris ir to po šaukštu viską išmaišau, kad suskystėjęs padažas gražiai apsidengtų po visą duoną.
Skanaus.
Gaunasi tikrai labai skanu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą