Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2011 m. spalio 13 d., ketvirtadienis

Balandėliai su mangoldų lapais



Reikės:
mangoldų lapų (didesnių tokių);
maltos mėsos (kiekis priklauso nuo mangoldų lapų kiekio);
1 bulvės;
druskos;
mėgiamų prieskonių.

Mangoldų lapus nuplauti, nupjauti koto storąją dalį ir truputį nupjauti storąją šerdies dalį, kad lapas būtų minkštesnis ir lankstesnis. Tada lapus sudėti į garų puodą ir pagarinti apie 15min, kad lapai pasidarytų minkštučiai.
Maltą mėsą suminkyti su druska, prieskoniais ir burokine tarka tarkuota bulve.
Išgarintus mangoldų lapus įdaryti malta mėsa, susukti ir dėti vėl į garų puodą pusvalandžiui. Viršų aptepiau prieš garinimą pomidorų padažu.
Labai skanūs, kitokie balandėliai :-)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą