Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. spalio 29 d., šeštadienis
Ryžių pudingas
Reikės:
65g ryžių;
0,5 litro pieno;
100 ml riebios plakamos grietinėlės;
2 v.š. cukraus;
300 ml vandens;
uogienės ar trintų su cukrumi uogų.
Į puodą pilame vandenį ir ryžius ir verdame kol vanduo nugaruoja. Supilame pieną ir verdame apie pusvalandį (kol pieno irgi beveik neliks). Dedame cukrų ir atvėsiname.
Grietinėlę išplakame iki standumo. Sumaišome su atvėsusia ryžių mase.
Šią ryžių masę sluoksniuojame taurėse su saldžia uogiene arba trintais vaisiais/uogomis su cukrumi.
Labai skanu.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą