Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. spalio 28 d., penktadienis
Ananasiniai ledai
Labai labai skanūs. Puikios konsistensijos.
Reikės:
200 ml riebios grietinėlės;
200 g jogurto (aš dėjau ananasinį);
skardinė skysčio kur būna sudėti konservuoti ananasai.
Grietinėlę išplakti iki standumo. Dėti į ją jogurtą ir supilti konservuotų ananasų skystį. Viską gerai išmaišyti. Jei trūksta saldumo, įdėkite cukraus pudros. Indą dėjau į šaldymo kamerą pusvalandžiui. O kai masė atvėso gerai, perdėjau į ledų aparatą.
Sudėjau į ledų vafliukus, į maišelį ir laikiau šaldiklyje. Nuotraukose mastosi ledai, katik pagaminti ir perdėti į vafliukus. Pastovėję šaldiklyje jie tapo kietesni, "parduotuvinių ledų kietumo".
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą