Reikės:
bulvių masei:
1 kg virtų bulvių;
1 kiaušinis;
pora saujelių miltų;
gausus žiupsnelis smulkintų krapų;
žiupsnelis druskos.
Įdarui:
500 g pievagrybių;
1 svogūnas;
1 a.š. majonezo;
pagal skonį druskos.
Bulves sumalame mėsmale. Mušame kiaušinį, dedame miltus, druskos pagal skonį, beriame krapus ir išminkome.
Įdarui: pievagrybius nulupame, supjaustome riekelėmis ir kartu su smulkintu svogūnu apkepiname. Tada sumalame viską mėsmale. Jei skysčio daug, jį nupilame, dedame majonezo, druskos ir išmaišome.
Imame bulvių masės, dedame grybų įdaro, formuojame kotletukus ir kepame keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą