Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2013 m. gegužės 8 d., trečiadienis

Žuvies kotletai

Labai labai skanūs, mikštučiai, tirpstantys burnoje...

Reikės:
500 g žuvies filė (naudojau lydekos filė);
200 g varškės;
1 kiaušinis;
4 vnt. batono riekelių;
1 svogūnas;
gabaliukas šaknino saliero (mažo vaiko kumščio dydžio);
pora saujų miltų;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių.

Batono riekeles užpilame pienu ir palaikome, kol suminkštės.
Žuvies filė, svogūną, išmirkytą batoną sumalame mėsmale.
Mušame kaušinį, dedame sutarkuotą salierą, varškę, druskos, prieskonių ir išmaišome. Beriame pora saujų miltų ir išminkome. Masė gaunasi lipni. Drėgnomis rankomis formuojame kotletukus, apkepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus ir perdedame į garų puodą, kuriame gariname apie pusvalandį.

Labai labai skanu, net nepasakysi iš ko pagaminta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą