Reikės:
vištienos filė,
sojos padažo,
druskos, pipirų,
kiaušinio baltymų (kiekis priklauso nuo vištienos kiekio),
kukurūzų krakmolo,
naminio saldžiarūgščio padažo (receptas kategorijoje "Konservavimas).
Vištieną supjaustyti pailgom juostelėm (bus lengviau kepti), įberti
pipirų, truputį druskos, sojos padažo, gerai
išmaišyti ir palikti pasimarinuoti.
Pasimarinavusią vištieną , apvolioti krakmole, kiaušinio baltyme ir
apkepti gerai įkaitintame aliejuje. Kai iškeps visa vištiena, dėti ją į
puodą užpilti padažu ir kaitinti, kol sušils padažas.
Receptas iš: http://laimosvirtuve.blogspot.com/2012/10/vistiena-saldziarugsciame-padaze.html
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą