Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. birželio 18 d., šeštadienis
Blynų lazanija
Reikės:
blynų tešlai:
2 kiaušinių;
2 puodeliai vandens;
žiupsnelis druskos ir cukraus;
miltų tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo.
Įdarui:
400g maltos mėsos;
1 svogūno;
1 pomidoro;
1 agurko;
200g sūrio.
Iš blynams skirtos tešlos užmaišome tešlą.
Įdarui: maltą mėsą pakepiname keptuvėje, kad būtų biri ir apkepusi. Kepiname kartu su svogūnu ir mėgiamais prieskoniais bei druska. Apkepus dedame į dubenį.
Pomidorą, agurką susipjaustome kubeliais. Sūrį sutarkuojame.
Kepimas: blynų tešlą liejame per visą keptuvę kaip lietinį, tik storiau (kaip normalų blyną). Ant viršaus greitai dedame kepinto faršo ir svogūno mišinį. Uždengiame dangčiu ir truputį pakepame. Blyno neverčiame, o gražiai apkepus vienai pusei, nuleidžiame blyną į lėkštę (paverčiame keptuvę prie lėkštės ir blynas iščiuožia). Taip išsikepame visus blynus, tik vieno ant kito nededame. Blynams iškepus, ant kiekvieno dedame pjaustytų agurkų, pomidorų ir sūrio. Ant viršutinio sluoksnio, ant daržovių, uždedame šiek tiek majonezo, ir pabarstome sūriu. Kepame apie pusvalandį orkaitėje 190C.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą