Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. birželio 19 d., sekmadienis
Varškės pyragas II
Reikės:
Tešlai:
100g sviesto;
1 kiaušinis;
1 stiklinės cukraus;
miltų tiek, kad tešla būtų elastinga ir neliptų prie rankų (apie dvi stiklinės);
aš. kepimo miltelių.
Įdarui:
400g varškės;
2 kiaušiniai;
cukraus pagal skonį;
sauja razinų;
pora šaukštų miltų.
Sviestą ištirpinti. Į atvėsusį mušti kiaušinį, dėti cukraus, kepimo miltelių ir gerai išmaišyti. Po truputį maišant dėti miltus. Tešla gaunasi elastinga, minkšta, nelimpanti prie rankų. Dedame tešlą valandai į šaldytuvą.
Po valandos imame tešlą, iš daugiau negu pusės tešlos išklojame kepimo formos dugną ir kraštelius. Tepame uogienės truputį ir dedame varškės masę.
Varškės masei: į varškę mušti kiaušinius, dėti cukrų, razinas ir pora šaukštų miltų. Gerai išmaišyti. Dėti ant tešlos pagrindo. Ant varškės masės prignaibyti likusios tešlos. Kepti orkaitėje apie pusvalandį 190C.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą