Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?
2011 m. birželio 8 d., trečiadienis
Mielinis pyragas su varške
Reikės:
tešlai:
500g miltų;
1 kiaušinis;
250 ml pieno;
25g mielių (šlapių);
5 v.š. aliejaus;
4 v.š. cukraus;.
Įdarui:
400 g varškės;
1 kiaušinis;
4 v.š. cukraus;
vanilės;
1 nektarinas.
Užminkykite mielinę tešlą. Pakildinkite.
Įdarui varškę, kiaušinį, cukrų, vanilę išsukite. Mielinę tešlą, padalinkite į dvi dalis. Vieną dalį imkite šiek tiek didesnę. Formos dugną išklokite tešla, padarykite iš tešlos kraštelius. Dėkite varškės įdarą, ant viršaus supjaustytą griežinėliais nektariną. Likusia tešla uždenkite įdarą. Aš uždengiau darydama virveles. Kepkite apie pusvalandį 180C.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą