Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. spalio 4 d., ketvirtadienis

Lazanija kitaip

Reikės:
400 g makaronų (naudojau juostelinius makaronus, ilgio sulig vermišeliai, tik piršto platumo);
400 g maltos mėsos;
1 svogūnas;
1 morka;
4  v.š. pomidorų padažo;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių.

Maltą mėsą sumaišome su druska, prieskoniais, dedame į keptuvę ir apkepiname, kad būtų biri. Beriame kubeliais pjaustytą svogūną, tarkuotą morką ir viską kartu dar šiek tiek pakepiname. Pilame 300 ml vandens, dedame pomidorų padažą ir užverdame.
Makaronus išverdame, nusunkiame.
Pusę makaronų pilame į kepimo formą, dedame pusę mėsos masės, tada ant mėsos dedame likusius makaronus ir ant jų - likusią mėsą.
Kepame orkaitėje apie pusvalandį 180C.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą