Reikės:
2 vnt lydytų sūrelių (manieji buvo po 100 g su pievagrybiais);
1 bulvė;
1 morka;
1 saujelė pjaustyto žiedeliais poro;
druskos pagal skonį;
žiupsnelio mėgiamų prieskonių.
Bulvė supjaustome kubeliais, užpilame vandeniu, sudedame sūrelius ir užverdame. Maišome, sūreliai turi palengva ištirpti.
Morką sutarkuojame burokine tarka, į keptuvę dedame morką, žiedeliais pjaustytą porą, beriame žiupsnelį druskos, prieskonių ir trumpai pakepiname. Supilame keptuvės turinį į sriubą ir verdame apie25 min., kol bulvės suvirs bent šiek tiek. Jei reikia, dar pasūdome. Nepamirštame vis pamaišyti sriubos, kad neprisviltų. Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą