Reikės:
5 a.š. želatinos;
300g juodųjų serbentų;
70g cukraus (arba daugiau, arba mažiau, maniškiai serbentai labai rūgštūs, tad cukraus dėjau daugiau);
300g graikiško jogurto;
300ml riebios plakamosios grietinėlės.
Pirmiausia užpilame želatiną verdančiu vandeniu ir paliekame išbrinkti, po to išmaišome kol ji ištirps. Aš naudojau smulkią želatiną, tai ją užpylus tereikėjo keletą minučių palaukti ir ji buvo beveik ištirpusi.
Juoduosius serbentus su cukrumi sutriname iki vienalytės masės. Dedame natūralų jogurtą ir gerai išmaišome.
grietinėlę išplakame iki standumo, sudedame serbentų masę ir viską gerai išplakame. Supilame ištirpintą želatiną ir gerai išmaišome. Supilstome į taures ir laikome vėsiai kol desertas sustings.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą