Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2016 m. liepos 22 d., penktadienis

Sveikuoliški sausainiai

Reikės:
120g varškės;
100g avižinių miltų (aš avižinius dribsnius sumaliau);
0,5 a.š. kepimo miltelių;
žiupsnelis vandens;
1v.š. kokoso aliejaus;
1 bananas.

Varškę išmaišome su kokoso aliejumi, kepimo milteliais ir pora šaukštų vandens. Pilame avižinius miltus ir pradedame minkyti. Jeigu tešla labai biri, įpilame dar šiek tiek vandens. Tešla turi gautis minkoma.
Tešlą iškočiojame ant aliejumi patepto stalo. Dedame į tešlos vidurį bananą ir bananą apsukame tešla. Tešla gaunasi biri, plyšta, bet drėgnomis rankomis aplipiname bananą.
Bananą apvoliojau cinamono ir cukraus mišinyje ir supjausčiau riekelėmis. Sudėjau į kepimo skardą ir kepiau apie 10min 180C. Kiekvieną sausainį dar stipriai sugniauždavau delne, kad tešla gerai būtų aplipusi bananą.
Skanaus.
Sausainiai ypač patiko vaikams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą